Bewustzijnstrainingen

Net als vorig jaar biedt Mieke de Graaf van Hand in Hand Coaching samen met Ananda Jans – beiden gediplomeerd kunstzinnig, dynamisch coach – vanaf zondag 3 november in ons atelier aan de Oranjestraat in Schiedam een aantal bewustzijnstrainingen aan.

Tijdens deze trainingen bieden Mieke en Ananda je een mix van theorie, beweging (dans en muziek), creativiteit (schilderen en boetseren) en lichaamsgerichte oefeningen aan. Daarbij is ruimte voor verstilling, verdieping, verbinding en humor.

De trainingen beginnen om 10.00 uur en duren tot 16.00 uur. Rond het middaguur is er een half uur pauze. Om aan iedereen voldoende aandacht te kunnen besteden is het maximum aantal deelnemers per training 8.

De kosten bedragen 50 euro per training. Dit bedrag is inclusief alle materialen, koffie/thee en koekjes. De lunch dien je zelf mee te brengen.

Voor meer informatie en aanmelding neem je contact op met Mieke de Graaf (email info@handinhandcoaching.nl – tel 06-10539932) of met Ananda Jans (email ananda_jans@hotmail.com – tel 06-48882406).

De volgende trainingen staan op het programma:

Patronen en Overtuigingen
3 november 2019

Voel je wel eens frustratie, ergernis en onmacht? Welke oude patronen ervaar je als beperkend en zou je willen veranderen? Het begint bij bewustwording van je denkpatronen. Hoe doe je dat? In deze training gaan we op zoek naar overtuigingen en patronen die je niet meer dienen en die je los wilt laten.

(Kern)Kwaliteiten
8 december 2019

Wat kan ik goed? Wie ben ik nu precies? Waar ben ik sterk in? Wat zijn mijn competenties? Deze training gaat over jouw kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergieën. Hoe je ze het beste kunt inzetten en ontwikkelen. We sporen ze op aan de hand van de kernkwadrantentheorie van Daniël Ofman en werken dit op creatieve wijze uit.

Lichaamsbewustzijn
12 januari 2010

Van denken naar voelen. Wat vertelt jouw lichaam jou? Ons lichaam is een vergeten bron van wijsheid. Hoe kunnen we weer leren luisteren naar de subtiele boodschappen van ons lijf? In deze training gaan we de verbinding met ons lijf maken en versterken.

Energie en Vitaliteit
9 februari 2020

Hoe is het met jouw vitaliteit gesteld? Heb je genoeg energie? Hoe werkt het als je bij anderen bent? Kost dat energie of geeft dat energie? Met de werkvormen en oefeningen in deze training gaan we de kracht ontdekken rond vitaliteit en energielevel.

Maskers
8 maart 2020

Welk masker zet jij op? Wat is jouw verhaal? Kun jij zeggen dat je onder alle omstandigheden jezelf bent? Je gezicht is het eerste dat een ander ziet in een ontmoeting. In deze training gaan we op zoek naar jouw verhaal. Wie ben je echt?

Het Genieten en het Gekwetste Kind
19 april 2020

Kun jij van jezelf zeggen dat je vrij en authentiek leeft? Kun jij die speelse en ook de gekwetste energie van die innerlijke kinderen in jezelf nog voelen? Hoe ga je hiermee om? In deze training gaan we op zoek naar het kind in jou en wat dit jou te vertellen heeft.

Vergeven, hoe doe je dat?
10 mei 2020

Dat vergeef ik je nooit! Is dit een uitspraak die bij jou herkenning oproept? Boosheid of verdriet misschien? Weerstand? Kleine kwetsuren, grote kwetsuren. In ieder leven komen ze voor. In deze training gaan we de uitdaging aan hoe voor jou vergeven werkt.

Het Verlangen
14 juni 2020

Welke verlangens leven in jou? Weet jij waar je naar verlangt? Waarvan gaat jouw vuurtje branden? In deze training gaan we aan de slag met het verbeelden van de verlangens die in jou leven en welke stappen je kunt zetten naar de realisatie hiervan.

Opstellen van het Verlangen
12 juli 2020

Heb je het gevoel dat er altijd iets tussen jou en je verlangen staat? In deze training doen we familieopstellingen volgens systeemcoaching.

Reageren is niet mogelijk