Cursusagenda 2021/2022

2016-07-008Onze cursus tekenen en schilderen seizoen 2021/2022 start op maandag 30 augustus. Vanaf die datum is ons atelier geopend op de maandag- dinsdag- en donderdagavond, op de dinsdag-, donderdag-, vrijdag- en zaterdagochtend en (bij voldoende belangstelling) op de dinsdagmiddag. Met uitzondering van de in onze cursuskalender aangegeven feestdagen en vakanties.

Inschrijven om te komen tekenen of schilderen kan op elk gewenst moment tijdens het seizoen. Start je later dan betaal je natuurlijk niet het volle pond. Je schrijft je in voor één van de dagdelen. Een uitzondering vormt de 10-lessenkaart die recht geeft op 10 lessen op willekeurige dagen. Klik hier voor het inschrijfformulier.

In principe moeten alle lessen voor het einde van het seizoen worden opgebruikt. Daarbij het altijd mogelijk gemiste lessen op een ander dagdeel in te halen. Ook hebben we aan het einde van de cursus nog twee extra lesweken die zijn bedoeld voor het inhalen van gemiste lessen. Gemiste lessen kunnen niet worden meegenomen naar het volgende seizoen.

Reageren is niet mogelijk